Mirë se vini në faqen tonë të internetit.

Kontaktoni Rivets

 • Ribatina me kontakt të ngurtë

  Ribatina me kontakt të ngurtë

  Ofroni me përpikëri, sigurimin e cilësisë, dizajnin e pavarur të kallëpit, reagimet në kohë, në vend të testimit të klientit, analizën e përbërjes së produktit.
 • Gozhda e kontaktit bimetal

  Gozhda e kontaktit bimetal

  Shes Rivet elektrike Kontakti, Rivet bimetal, Rivet Trimetal.Ribatina bimetale Ky kontakt ka përçueshmëri të mirë elektrike dhe sipërfaqja e tij nuk i nënshtrohet oksidimit.Shtimi i bakrit 3 - 28% mund të përmirësojë ndjeshëm rezistencën ndaj flakës së argjendit.
 • Ribatina me kontakt tre-metal

  Ribatina me kontakt tre-metal

  Performanca e thumbave me tri metale është afër ribatinës së fortë, por është më ekonomike.Përdoret gjerësisht në pajisjet elektronike të tensionit të ulët.Të tilla si çelsat, reletë, kontaktorët, kontrollorët etj.
 • Ribatina e ngurtë e kontaktit

  Ribatina e ngurtë e kontaktit

  Ribatinat e ngurta janë mbërthyesi i përhershëm më i zakonshëm që përdoret në lëkurat dhe panelet e avionëve.Përpara aplikimit, ato përbëhen thjesht nga një bosht i lëmuar me një kokë të rrumbullakët dhe të sheshtë në njërin skaj. Ne ofrojmë ribatinat tona të ngurta argjendi që janë përcjellës të mirë të energjisë elektrike.

Lini Mesazhin Tuaj

  *Emri

  *Email

  Telefon/WhatsAPP/WeChat

  *Çfarë kam për të thënë