Добредојдовте на нашата веб-страница.

Контактирајте со Rivets

 • Цврсти контактни навртки

  Цврсти контактни навртки

  Испорачајте навреме, гаранција за квалитет, независен дизајн на мувла, навремени повратни информации, Наместо тестирање на клиентите, Анализа на составот на производот.
 • Биметал Контакт занитвам

  Биметал Контакт занитвам

  Продавам електричен Контакт занитвам, Биметал занитник, Триметал занитник.биметални занитвам Овој контакт има добра електрична спроводливост и неговата површина не е подложна на оксидација.Додавањето на 3 - 28% бакар може значително да ја подобри отпорноста на пламенот на среброто.
 • Три-метал Контакт занитвам

  Три-метал Контакт занитвам

  Изведбата на три-метал занитвам е блиску до цврста занитвам, но тоа е поекономично.Широко се користи во нисконапонска електронска опрема.Како што се прекинувачи, релеи, контактори, контролери итн.
 • Цврст Контакт занитвам

  Цврст Контакт занитвам

  Цврстите навртки се најчестиот постојан прицврстувач што се користи на кожите и панелите на авионите.Пред нанесувањето, тие се состојат едноставно од мазна осовина со тркалезна, рамна глава на едниот крај. Ги нудиме нашите цврсти сребрени навртки кои се добри спроводници на електрична енергија.

Оставете ја вашата порака

  *Име

  *Е-пошта

  Телефон/WhatsAPP/WeChat

  *Што имам да кажам