Mirë se vini në faqen tonë të internetit.

Procesi i prodhimit dhe zhvillimit

 • Kërkesa e klientit
 • Skema teknike
 • Zbatimi i Projektimit
 • Testi i prototipit
 • pilot inxhinierik
 • Dorëzoni klientët

Qendra e produktit

shërbimet tona

ZHJ është një ndërmarrje kombëtare e planit të pishtarëve të teknologjisë së lartë në linjën e materialit të kontaktit.

 • Përpiquni t'i bëni klientët tanë të lumtur

  Përpiquni t'i bëni klientët tanë të lumtur

  SHZHJ mund të prodhojë nga tela dhe shiriti i aliazhit të argjendit, kështu që ne mund të përmirësojmë dhe rregullojmë procesin tonë material sipas kërkesave të klientëve.SHZHJ kontrollon 100% produktet përpara se të dalin nga fabrika jonë, dhe ne kemi një certifikatë testimi për çdo dërgesë.

 • Aleancë unike teknologjike

  Aleancë unike teknologjike

  Shërbimet tona variojnë nga riciklimi i metaleve të çmuar nëpërmjet teknologjisë së stampimit deri te montimet e derdhura nga plastika.Në përputhje me moton, "Një fytyrë për klientin", ne reduktojmë ndërfaqet e furnizuesve dhe krijojmë zgjidhje cilësore dhe komerciale optimale për klientët tanë.

 • Njohuri e jashtëzakonshme materiale

  Njohuri e jashtëzakonshme materiale

  Aty ku metali dhe energjia elektrike bashkohen, ne u ofrojmë klientëve tanë ekspertizë unike në lidhje me materialet, sipërfaqet dhe përpunimin e tyre të mëtejshëm.Kështu janë krijuar zgjidhjet e besueshme të kontaktit nga kompania SHZHJ për më shumë se 10 vjet.

Rreth nesh

 • RRETH KOMPANISË

  Shanghai ZHJ Technologies Co., Ltd.

  Shanghai ZHJ Technologies Co., Ltd. u themelua në vitin 2007, Që nga fillimi: SHZHJ, FOKUS NË MATERIALIN KONTAKT!ZHJ është një ndërmarrje kombëtare e planit të pishtarëve të teknologjisë së lartë në linjën e materialit të kontaktit.ZHJ është e përkushtuar të përdorë shkencën dhe teknologjinë moderne për të zgjidhur problemin me materialet e kontaktit, produktet kryesore të ZHJ përfshijnë gjashtë seri teli aliazh argjendi, thumba kontakti, majën e kontaktit, kontaktin e butonit, montimin e kontaktit dhe kontaktin e tungstenit, Përmes përvojës sonë në metalet e çmuara përpunim për më shumë se 20 vjet dhe njohuritë tona të gjera në lidhjet elektrike me rrymë.Ne jemi partneri i zgjedhur për shumë kompani në një gamë të gjerë industrish dhe pothuajse në të gjitha rajonet e tregut.

  rreth nesh
 • aplikacion
 • aplikacion
 • aplikacion
 • aplikacion
 • aplikacion

Mund të na kontaktoni këtu

Lini Mesazhin Tuaj

  *Emri

  *Email

  Telefon/WhatsAPP/WeChat

  *Çfarë kam për të thënë