Mirë se vini në faqen tonë të internetit.

Pjesë CNC e produktit të përpunimit me precizion të lartë

Pse të zgjidhni SHZHJ për përpunimin e produkteve të pjesëve CNC.

1. Sigurimi i saktësisë dhe cilësisë: Pjesë me saktësi të lartë me tolerancë në ±0.005mm.Produktet tona të përpunimit kanë një reputacion të shkëlqyer në industri.Operacioni i menaxhimit të kontrollit të brendshëm sipas sistemit të menaxhimit të cilësisë së automobilave IATF16949, i pajisur me pajisjet përkatëse të testimit, mund të personalizohet sipas nevojave të klientit për të zhvilluar të gjitha llojet e terminaleve.

2. Aftësia e personalizimit: Ekipi ynë ka përvojë të gjerë në përpunim dhe mund të plotësojë një sërë nevojash të klientit.Dizajni ynë i personalizuar dhe aftësitë e prodhimit sigurojnë që ju të merrni zgjidhje unike.

3. Shkathtësia e materialit: Ne mund të përpunojmë një gamë të gjerë materialesh, duke përfshirë por pa u kufizuar në lidhjet, bakër, bakër teluri, tunxh, alumin, çelik inox, lidhje speciale, çeliku preciz.Çfarëdo që kërkon projekti juaj, ne kemi zgjidhjen e duhur.

4. Teknologji inovative: Ne përdorim teknikat dhe pajisjet më të fundit të përpunimit për të siguruar performancën dhe efikasitetin optimal të produktit.Saktësia e pajisjeve tona është e qëndrueshme të cilat janë brenda 2 viteve nga pajisjet e reja.

5. Dorëzimi në kohë: Ne e kuptojmë se koha është vendimtare për projektet tuaja.Ne premtojmë dërgesa në kohë për të siguruar që oraret tuaja të prodhimit të mos ndërpriten.Kohëzgjatja jonë mesatare është rreth 10-15 ditë.

6. Përgjegjësia mjedisore: Ne marrim në mënyrë aktive masa mjedisore për të minimizuar ndikimin e proceseve tona të përpunimit.

Lini Mesazhin Tuaj

    *Emri

    *Email

    Telefon/WhatsAPP/WeChat

    *Çfarë kam për të thënë