Добредојдовте на нашата веб-страница.

Производ со висока прецизност за обработка ЦНЦ дел

Зошто да изберете SHZHJ за обработка на производи ЦПУ делови.

1. Прецизност и осигурување на квалитет: Делови со висока точност со толеранција во ± 0,005mm.Нашите машински производи имаат одлична репутација во индустријата.Работете со управување со внатрешна контрола според автомобилскиот систем за управување со квалитет IATF16949, опремен со соодветна опрема за тестирање, може да се прилагоди според потребите на клиентите за да се развијат сите видови терминали.

2. Способност за приспособување: Нашиот тим има долгогодишно искуство во обработката и може да се грижи за различни потреби на клиентите.Нашите приспособени способности за дизајн и производство гарантираат дека добивате уникатни решенија.

3. Разновидност на материјалот: Можеме да обработуваме широк спектар на материјали, вклучително, но не ограничувајќи се на легури, бакар, телуриум бакар, месинг, алуминиум, нерѓосувачки челик, специјални легури, прецизен челик.Што и да бара вашиот проект, ние го имаме вистинското решение.

4.Иновативна технологија: Ние ги користиме најновите техники и опрема за обработка за да обезбедиме оптимални перформанси и ефикасност на производот.Нашата точност на опремата е стабилна што е во рок од 2 години од новата опрема.

5.Навремена испорака: Ние разбираме дека времето е клучно за вашите проекти.Ветуваме навремени испораки за да се осигураме дека вашите распореди за производство не се нарушени.Нашето просечно време на носење е околу 10-15 дена.

6. Одговорност за животната средина: Активно преземаме еколошки мерки за да го минимизираме влијанието на нашите процеси на обработка.

Оставете ја вашата порака

    *Име

    *Е-пошта

    Телефон/WhatsAPP/WeChat

    *Што имам да кажам